Barnen får på ett naturligt sätt följa naturens kretslopp, allt från odling till att lära sig att hjälpa till med djuren på gården. Det är något speciellt att få plocka alldeles varma ägg som hönsen värpt och få chansen att tillaga det. Plantera fröer som skördas som färdig grönsak för att sedan tillagas i vårt utekök tillsammans med barnen. Barnen skapar matglädje då de får vara delaktiga från grunden, de lär sig att ta ansvar, och visa hänsyn. På detta sätt arbetar vi med hållbar utveckling på ett naturligt sätt. Tyvärr finns det inte något tillagningskök på Bonnagården, men vi prioriterar vällagad mat med bra råvaror och mycket grönsaker. Vi tar vår lunch ifrån Kvarnhagskällan . Vi har också satsat på att köpa in en trefot så att vi kan laga mat ute på gården. Vår ambition är att ha grillmellis 1 ggr/ vecka. Det vi odlar det lagar vi. ”Från jord till bord”.Läs mer här: http://www.enterprisemagazine.se/nyheter/Bonnagardens_Forskola Klicka på knapparna för att läsa mer om: